ERAKORRALISED VALIMISED!!!

Raimo Saar,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
Arutelu lõppenud

Arutelu tähtaeg:

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Eesti keelesVene keeles (tõlge)

Miks me kannatame.Kõik poliitikud tuleks põhjalikult üle kontrollida. Miks me peame neid ülal pidama!!!!Kes joob,kes varastab,kes valetab.Kindlasti oleks vaja ka riigikontroll üle vaadata. 1.Kuhu maksumaksja raha läheb? 2.Poliitikute soodustused ära kaotada? 3.Ennem tuleks vaadata Kodumaa seis üle ja siis toetada välisriike. MIKS MEIE PEAME KANNATAMA!!!!!

Kommentaarid

  1. Täitsa õige

    Miks meie rahvas peab kannatama. Olen nõus uuesti valima

    1. aetnikud

      Ametnike arvu peaks tunduvalt vähendama.

      1. aetnikud

        Ametnike arvu peaks tunduvalt vähendama ja kompartei taustaga riigiametist eemale.

        1. riigikogu valimised pole lahendus

          Algatuse idee saavutab paremini mitte erakorraliste valimiste vaid sellega, et valimistel oleks rahval õigus otsustada oma elukvaliteedi üle. Praegu on nii, et valimistulemuse sõlmitakse kokkuleppeid ja ei arvestata kogu rahva (enamuse) huvidega vaid tehakse otsuseid erakondade tagatubades peamiselt käputäie inimeste heaolu nimel. Võim peaks olema rahva käes ja mingi saja inimese valimisega soojale kohale seda ei saavutata.

          1. Teeme ära

            Ega siin sellest kasu küll pole. Eestlased kannatavad ja ei tee ju midagi. Kui paljud siin seda ikka kommenteerivad ja algkirja annavad. Ja need oravad on ikka pukil. Terve see süsteem tuleks seal muuta. Valimistest üksi ei piisa. Kõik kes on seaduslikult karistatud, ei tohiks seal olla. Ometi ju on kurjadegijad seal.

            Olen lugenud läbi algatuse "ERAKORRALISED VALIMISED!!!" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
            NimiIsikukoodAllkiri