Kinoteatri ''Õhtuse vööndi'' viimane osa eetrisse tagasi!

Robert Lehtma,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
Peatatud: 283 allkirja

717 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Peatatud: 283 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Rahvaalgatus.ee säilitab kogutud allkirju maksimaalselt poolteist aastat allkirjastamise algusest, juhuks kui algatus taasavatakse.

Kinoteater on minu meelest kvaliteet satiir. See on loomulikult väga individuaalne ja igaühel on oma arvamus. Ent arvamuste üleselt tundub mulle et kõnealuses saates käsitleti ühiskondlikult olulisi teemasid. Satiir on karm. Kõik ei saagi sellest aru, sest üldiselt tehakse tehakse nalja just täpselt nende üle kes sellest aru ei saa. Lisaks. satiirist ei saa tavaliselt aru inimesed, kes täiesti ausalt ennast kritiseerida ei julge või ei oska. ERRi otsus saate viimast osa mitte eetrisse lubada on selge tsensuur, sest solvuti. Kui poleks, mida kritiseerida, poleks ka kriitikat - oleme enda ja enda tehtud töö kvaliteedi suhtes ausad. Seetõttu nõuan mina isiklikult et ma saaksin seda näha ja kui keegi ERRi juhtkonnast end puudutatuna tunneb, siis peaks olema võrdlemisi vaba voli sealt tagasi astuda.

Menetlusinfo

Kommentaarid

  1. Tõsine

    Kinoteater ütles tõsiseid ja vajalikke asju veidi pehmemalt, kuid arusaadavalt. Asi oli naljast kaugel, isegi satiirist. Väljaöeldud tõsised teemad vajaksid palju rohkemat arutelu. Praegu elame nii, et ühed ei tea, mida teised tahavad ja nii ei oskagi õigeid otsuseid teha. Parem lähme lahku, ja nii kõigis asjades.

    1. Toomas Kadarpik

      Kui keegi räägib ausalt, suudab näitlikustada asja ja oskab sinna emotsioone panna, siis on seda kindlasti ühiskonna arenguks vaja. Näiteks alkoholi teema oli väga hästi välja toodud, eestlasest on saanud joodikrahvas, kes on juba nii joonud, et usubki, et mõistlik joomine on õige ja tervislik. Meil on igal pool alkohol müügis, samuti poes alkoholireklaam, võtke vett vahele jne. Diabeedi ja magusaga on sama lugu, olen kuulnud eestlasi rääkimas, et DM2 polegi magusa ületarbimisega seotud, haigus olevat geneetiline, miks siis on see lause kirjas Soomes isegi toitumiskavades, kus hoiatatakse DM2 eest magusa söömisel. Kui me sööme magusat hullemini kui Soomlased ja joome alkoholi nii palju, et soomlane ei kujuta isegi ette, siis on ikka midagi mäda küll ja vaja kiiret tegutsemist, sest ravas käib alkoholiga lihtsalt alla.

      Olen lugenud läbi algatuse "Kinoteatri ''Õhtuse vööndi'' viimane osa eetrisse tagasi!" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
      NimiIsikukoodAllkiri