KAS SOOVID OMA VANAEMALE ÕPETADA KUIDAS INTERNETTI KASUTADA?

Osvald Nork, Ott-Robert Luik, Kaspar Jaaska,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
Peatatud: 23 allkirja

977 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Peatatud: 23 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Rahvaalgatus.ee säilitab kogutud allkirju maksimaalselt poolteist aastat allkirjastamise algusest, juhuks kui algatus taasavatakse.

Statistika ja olukord: käesoleval ajal tunnevad paljud eakad inimesed end digitaalsest maailmast isoleerituna. Statistikast selgub, et ligikaudu 41% üle 65-aastastest inimestest ei kasuta internetiühendust. See võib piirata nende võimalusi suhelda lähedaste ja sõpradega, olla kursis uudistega, teha igapäevaseid toiminguid ja isegi ligipääsu tervishoiuteenustele. Meie eesmärk on muuta seda statistikat ja parandada nende elukvaliteeti. Isiklikud lood: mõned meist on juba kogenud, kuidas interneti kasutamine võib tõeliselt rikastada meie suhteid vanavanematega. Jagame siin ühe loo: “Kui õpetasin oma vanaemale, kuidas internetis videokõnesid teha, muutus meie suhe hoopis lähedasemaks. Ta sai suhelda oma lastelaste ja vanade sõpradega ning avastada uusi huvisid. See oli uskumatult rõõmustav kogemus!" Eesmärkide selgitus: meie eesmärk on pakkuda praktilist abi eakatele inimestele, aidates neil omandada interneti kasutamise oskused. Soovime, et nad tunneksid end mugavamalt digitaalses maailmas, et saaksid suhelda lähedastega, hankida vajalikku infot ja osaleda virtuaalsetes tegevustes. Praktiline tegevuskava: algatuse tegevuskava hõlmab vabatahtlike kaasamist, kes annavad oma aega ja oskusi, et õpetada vanavanematele interneti kasutamise põhitõdesid. Kavatseme korraldada regulaarseid õppetunde, luua lihtsasti mõistetavaid koolitusmaterjale ja pakkuda tehnilist tuge. Kogukonna kaasamine: kutsume kõiki huvitatud isikuid, kes soovivad anda oma panuse selle algatuse õnnestumisse. See võib hõlmata vabatahtlikuks registreerumist õpetajana või lihtsalt jagamist ja teavitamist sõprade ja kogukonna seas. Kutse toetada: oleme pühendunud sellele, et muuta eakate inimeste elu rikkamaks ja täisväärtuslikumaks, võimaldades neil omandada digitaalseid oskusi. Kui tunnete, et see on oluline eesmärk ja soovite toetada meie algatust, siis palume teil anda oma hääl ja jagada seda sõprade ja pereliikmetega, kes võiksid samuti soovida sellest osa võtta. Iga väiksemgi panus aitab meil rohkem vanavanemaid kaasata digimaailma! Loodame, et meie algatus saab teie toetuse ja ühise pingutusega saame muuta paljude eakate inimeste elu rikkamaks ja täisväärtuslikumaks.

Kommentaarid

    Olen lugenud läbi algatuse "KAS SOOVID OMA VANAEMALE ÕPETADA KUIDAS INTERNETTI KASUTADA?" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
    NimiIsikukoodAllkiri