Aitame õpetajatel ühiskonna ja tehnoloogiaga kaasas käia

Carola Karolin,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
Peatatud: 42 allkirja

958 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Peatatud: 42 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Rahvaalgatus.ee säilitab kogutud allkirju maksimaalselt poolteist aastat allkirjastamise algusest, juhuks kui algatus taasavatakse.

Kiirelt muutuva ühiskonna ja tehnoloogia kõrval märkame üha enam õpetajaid, kes ei vasta tänapäevastele õpistandarditele. Kinnised õpetajad võivad muuta ka ise seda teadmata, õppetööd keerukamaks nii õpilaste kui teiste õpetajate jaoks. Nad ei suuda tihtipeale enam ühiskonna tehnoloogilise arenguga sammu pidada ega seda õppetöös efektiivselt rakendada. On juhtumeid, kus on käitutud olukordades ebaõiglaselt, kuna on harjutud tegutsema vanade meetodite järgi, mis ei ole tänapäeva ühiskonnas enam aksepteeritavad. Seda nii õpilaste kui ka õpetajate vastu. Meie idee pole vastavaid õpetajaid kuidagi maha teha, neil on rohkem kogemust ja elutarkust jagada. Küll aga soovime, et kõik õpetajad käiksid ajaga kaasas, mis on võimalik näiteks läbi tihedate koolitustega. Pakume välja, et õpetajatel peaks olema sügisel, iga õppeaasta alguses kavas ettevalmistus, et kontrollida ja tagada seda, et õppetöö sujuks. Samuti on suur mõju ka teistel kolleegidel näidata eeskuju. Anna oma hääl, kui soovid toetada kinnise mõtlemisega õpetajate arendamist ja nende maailmapildi laiendamist.

Kommentaarid

    Olen lugenud läbi algatuse "Aitame õpetajatel ühiskonna ja tehnoloogiaga kaasas käia" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
    NimiIsikukoodAllkiri