Mis on Eesti riigi tuleviku visioon?

Eesti Noor, Liisi German,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
Arutelu lõppenud

Arutelu tähtaeg:

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Me näeme iga päevaselt, et valitsus tegeleb probleemidega mis on hetkel meie õuel. Nende tähtsate ja kiireloomuliste probleemiega tegelemine on vajalik ja need tuleb ära lahendada aga samas ei tohi ära unustada kaugemat tulevikku.

Aga mis on meie Eesti tulevik? Kuhu me tahame jõuda 20 aasta pärast? Mis on meie järgmine Tiigrihüpe? See on meil täna puudu. Kui me oma visiooniga ei tegele siis me ei tea kuhu ka läheme ja ei jõua mitte kuhugi.

Igaüks teab, et kui pole visiooni siis pole ka tulevikku. Väga mõnusalt saab tegeleda väikeste probleemide lahendamisega ilma, et teha suuri muutusi helgema tuleviku nimel.

Mina soovin, et meil oleks tuleviku visioon Eesti riigi jaoks!

Kommentaarid

  1. Parandus

    Ei saa öelda, et valitsus tegeleks probleemide lahendamisega ei päevaprobleemide ega nende põhjustega. Samuti pole näha, et tulevikus sellise poliitikaga midagi paraneks. Pole mõtet siin unistada kui neid pole võimalik ellu viia. Eesti vajab otsedemokraatiat, sest esindudemokraatia ei ole ennast õigustanud.

    1. Küsimus

      Mis on teie enda visioon? See võiks ka kirjas olla. Minu visioon on selline, et Eestis on 20 aasta pärast minimaalselt tuulikuid ja päikesepaneele, sest Eesti saab aru, et nende tootmine, töökäigus hoidmine ja utiliseerimine ei ole süsinikneutraalne ja loob tohututes kogustes jäätmeid. Elektrit saadakse tuumaenergiast ja efektiivsemalt põlevkivist. 20 aasta pärast on tööle võetud tuumajäätmete täielik neutraliseerimine.

      Olen lugenud läbi algatuse "Mis on Eesti riigi tuleviku visioon?" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
      NimiIsikukoodAllkiri